Snelzoeker producten

Zoek een winkel in uw buurt

Overzicht winkels

5 + 5 = 10
jaar garantie

Meer info over de Dovre Garantie

Gratis brandstof-actie bij DOVRE

Ontvang bij aankoop van een DOVRE multibrandstofkachel of -haard nu gratis brandstof bij AVEVE!

Van 1 september 2016 tem 31 januari 2017 ontvangt u gratis brandstof bij aankoop van een DOVRE multibrandstof- of kolentoestel. Zowel kachels als haarden komen hiervoor in aanmerking. Met een correct ingevulde afhaalbon kan u terecht in een AVEVE-winkel om de gekozen brandstof af te halen. Er is keuze tussen 50 kg steenkool of 50 kg bruinkoolbriketten.

Brandstof afhalen bij AVEVE

Bij de aankoop van uw toestel ontvangt u de afhaalbon in het DOVRE-winkelpunt. De Dovre-handelaar vult er de toestelgegevens en zijn winkelpuntgegevens op in. U vult aan met uw eigen gegevens. Met de correct ingevulde afhaalbon kan u dan naar een AVEVE-winkelpunt om de gratis brandstof af te halen.

Voorwaarden

 • Deze actie is uitsluitend geldig bij aankoop van een DOVRE kolen- of multibrandstof-kachel/haard in een Belgisch Dovre-verkooppunt.
 • Aankoop kachel/haard tussen 1 september 2016 en 31 januari 2017.
 • Na invullen van de afhaalbon door Dovre-handelaar en eindklant, kan de eindklant met de afhaalbon terecht in een AVEVE-verkooppunt naar keuze. Ieder neemt zijn/haar verantwoordelijkheid voor het correct invullen van de afhaalbon.
 • Afhalen van brandstof in AVEVE-verkooppunt dient te gebeuren voor 31 januari 2017, mits officiële en correct ingevulde afhaalbon.
 • Slechts 1 bon per eindklant.
 • Eindklant kan kiezen tussen 2 zakken steenkool (zakken van 25 kg) of 5 pakken bruinkoolbriketten (pakken van 10 kg).

Vind de kachel of haard van uw keuze bij DOVRE

Dovre biedt u een ruim aanbod aan kachels een haarden. Bekijk de productfiches op onze website, of ga meteen langs bij een Dovre handelaar voor meer informatie.Vind het DOVRE-verkooppunt bij u in de buurt.

Uit het aanbod van DOVRE multibrandstoftoestellen brengen we deze producten graag onder uw aandacht:

 • Moderne inbouwcassettes van de 20-serie, met grote glasdeur: 2620SC/B, 2320SC/B, 2120SC/B. Ideaal voor renovatie! Of de robuuste inbouwcassettes van de 20-serie: 2520S, 2220S en 2020S. Voor als u van stevig gietijzer houdt.
 • Tijdloze multibrandstof-kachels TAI45M of TAI55M. Met vultrechter en handige zijvuldeur. Uitbreidbaar met optionele kookplaat!
 • Klassieke multibrandstof-kachels: 760GM, 640GM, 750GM, 310GX… prachtige evergreens! 760 en 640 reeksen zijn ook in emaille uitvoeringen beschikbaar!
 • Hoge en eigentijdse multibrandstof-kachels met zijvensters: ASTRO4MF/P of ASTRO4MF/WB… met een panoramisch zicht op het vuur.
 • Kleine multibrandstof-kachels: 250 of 425GM … efficiënt en compact!
 

 

 Vraag de cataloog aan!

Bovenstaande of andere producten van DOVRE ontdekken? Vraag hier de nieuwe cataloog met prijzen aan! Beschikbaar als PDF-download of papieren versie.

 

Lekker warm! Samen met DOVRE, Vuur met Karakter.

Geef uw emailadres in en blijf op de hoogte.