Snelzoeker producten

Zoek een winkel in uw buurt

Overzicht winkels

5 + 5 = 10
jaar garantie

Meer info over de Dovre Garantie

VISTA inbouwhaarden: een strak design, een feilloze afwerking

Verenig vakmanschap en kwaliteit met een ‘sleek’ ontwerp en je krijgt het VISTA-gamma. De nieuwste landscape houthaarden van de VISTA-lijn gaan immers volledig op in het interieur. De focus ligt op het schouwspel van vlammen, niet op het toestel zelf. Deze sfeervolle haarden in een ultramodern jasje passen subliem in een huiselijk, clean decor.

De VISTA inbouwhaarden zijn budgetvriendelijk en efficiënt met een rendement van meer dan 80%. Dat is te danken aan de ingenieus ontworpen verbrandingskamer. De VISTA haarden zijn voorzien van één luchtschuif voor zowel primaire als secundaire lucht en een buitenluchtaansluiting.  Maar bij DOVRE weet men als geen ander dat het oog ook wat wil. Daarom werd gekozen voor stijlvol, zwart gelakt plaatstaal en gietijzer met een groot glasraam voor een elegante uitstraling. Qua afwerking is er de keuze tussen de minimalistische rand of een afwerkkader van 25mm. De haarddeur bestaat grotendeels uit glas en is bedrukt met een subtiele, zwarte rand. 
Er is keuze tussen vier afmetingen: VISTA900, VISTA800, VISTA700 en VISTA600.

Recent werd de VISTA-familie uitgebreid met 2 cassettes (VISTA700i en VISTA800i). Dankzij de vlakke boven-en onderkant van de cassettes (inzethaarden) is installatie in een bestaande schouw bij een renovatieproject heel eenvoudig: je schuift de inzethaard simpelweg in de opening. Ook nieuw is dat de 4 bestaande VISTA-inbouwhaarden nu ook voorradig zijn als versie met convectiekast (“C”-versies). Daarbij zijn verschillende opties beschikbaar zoals: een sokkel, verstelbare poten, ventilator en gietijzeren binnenwerk. 

Geef uw emailadres in en blijf op de hoogte.