Vuur met karakter

Het Dovre-gamma bestaat uit vrijstaande kachels, inbouw- en inzethaarden. In elke categorie vindt u een waaier aan vormgevingen; van hedendaags design tot rustiek, klassiek of Noorse traditie.

Als energiebronnen kunt u kiezen uit hout, kolen of gas. We leveren ook multibrandstof-toestellen, waarmee u zowel op hout, bruinkoolbriketten als op kolen kan branden.

Dovre assortiment

De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het hoge Noorden. Al meer dan 80 jaar leveren ze dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten.

Snelzoeker producten

Zoek een winkel in uw buurt

Vul hier uw postcode in:

Overzicht winkels

5 + 5 = 10
jaar garantie

Meer info over de Dovre Garantie

TAI45C

Houdt u van aangename warmte die blijft nazinderen? Dan is de kolenkachel TAI45C van Dovre misschien wel wat u zoekt. Deze compacte kolenkachel staat voor een gezellige warmte, een hoog rendement en milieubewuste verbranding. Hij beschikt over een grote kolenbunker en kan zo probleemloos 36u verder! De luchttoevoer kunt u thermostatisch regelen. Nog een extra pluspunt: de kolenkachel TAI45C in crème wit is ook nog eens prachtig om te zien. Iets voor uw interieur?

meer weten »

Nieuws

Geef uw emailadres in en blijf op de hoogte.