Snelzoeker producten

Zoek een winkel in uw buurt

Vul hier uw postcode in:

Overzicht winkels

5 + 5 = 10
jaar garantie

Meer info over de Dovre Garantie

Vuur met karakter

Het Dovre-gamma bestaat uit vrijstaande kachels, inbouw- en inzethaarden. In elke categorie vindt u een waaier aan vormgevingen; van hedendaags design tot rustiek, klassiek of Noorse traditie.

Als energiebronnen kunt u kiezen uit hout, kolen of gas. We leveren ook multibrandstof-toestellen, waarmee u zowel op hout, bruinkoolbriketten als op kolen kan branden.

Nieuws

  • Voorjaarsactie: 200 euro korting op uw kachel of haard én een gratis aszuiger!

    Droomt u al langer van een gezellig vuur bij u thuis? Dan biedt Dovre u nu tijdelijk een korting van 200 euro aan bij de aankoop van een DOVRE kachel of haard én u ontvangt ook nog een gratis aszuiger als geschenk. Aarzel niet en registreer u nu vrijblijvend voor deze voorjaarsactie.

  • Bezoek ons op Bouw & Reno in Antwerpen!

    De DOVRE kachels en haarden zijn opnieuw te bewonderen tijdens de Bouw & Reno-beurs in Antwerpen van zaterdag 9 tot en met zondag 17 januari 2016. Breng onze Dovre dealer "Openhaarden Studio" uit Deurne een bezoekje in hal 4 stand 4141.

  • Winnaars Vintage35

    Tijdens de maanden november en december kon u deelnemen aan de wedstrijd "win een Vintage35". Deze wedstrijd liep via de websites van Knack (weekend) en Het Laatste Nieuws . Hieronder staan de 2 winnaars.

Geef uw emailadres in en blijf op de hoogte.